1. Notes: 2 / 4 years ago 

  internet!.. of toch niet?

  Nou ik probeer het nog is, kleine kans dat het i’net nu ook weer zal uitvallen! (anders vraag ik mijn college geld terug) Voor de mensen die ik het niet verteld had, ik was al begonnen met een stuk te schrijven maar helaas ben ik dat stuk kwijt geraakt, aangezien mijn aardige huisgenoten het i’net niet maken, en het om de 10 seconden uitvalt..
  Nu kan je je afvragen "waarom doet hij dat zelf dan niet?", hehe ik ben nogal een digibeet! Echt het was voor mij al een hele opgave om deze account voor mekaar te krijgen, maar ee het is me gelukt! Zoals ik al eerder zei woon ik dus op kamers (Nijmegen), zonder internet en typ ik deze blog op de universiteit, ik studeer hier Psychologie. Binnenkort verhuis ik naar een kamer, met ja! internet!! Dit is natuurlijk niet de reden, als je het kaartje bekijkt snap je denk ik wel waarom..
  het linker rode bolletje is waar ik op dit moment woon en volgens mij mag je dat geen eens meer echt Nijmegen noemen. Het tweede rode bolletje is waar ik per 1 november naar toe verhuis, heb er erg veel zin in. Leuk huis, grotere kamer en internet!

  Genoeg voor vandaag, ik ga de stad in om samenvattingen te kopen voor de tentamens die eraan komen en eens beslissen wat er vanavond op tafel staat.

  binnenkort meer!

 2. Notes

  1. anti-u posted this
avatar_128
 
 
 
 

Following

houtsmidtkrakkemikkigwouterkempethebykofilestvdhiskandartangeprabaaai
 

Tumblr